font 1 font 2 font 3

Kontaktujte nás:

DOMOV DŮCHODCŮ ČÁSLAV
Nazaret 94 a 59
286 01 Čáslav

E-mail
info@ddcaslav.cz

Datová schránka
ID uy8r7h4

Najdete nás na:
facebook
Spolupracujeme:
stredocesky caslav mpsv
Tento web splňuje nová pravidla přístupného webu pro účely novely Zákona č. 365/2000 Sb. o informačních systémech veřejné správy, provedenou zákonem č. 81/2006 Sb.
Viz Pravidla přístupnosti.
poutac 3

Den otevřených dveří v DD Čáslav

16.09.2015

Ve středu 16. 9. 2015 se u nás od 14 hod. do 16,30 hod. konal „Den otevřených dveří“. Na prohlídku byla pozvána široká veřejnost i vedení města. Na fotografie z akce se můžete podívat zde.

Zahájení akce proběhlo na jídelně budovy čp. 59. Poté byla pro zájemce připravena prohlídka domova i jeho zahrady. Návštěvníci byli mile překvapeni příjemným prostředím nejen interiérů, ale právě i nově zrekonstruované zahrady. Po celou dobu probíhala rovněž prodejní výstava výrobků, na kterých se vlastní prací podíleli naši uživatelé. Od návštěvníků se jim dostalo náležitého ocenění.

Všem bylo průběžně nabízeno občerstvení v podobě moravských koláčů z naší kuchyně, ovoce a nápojů. Program pokračoval na zahradě hudebním vystoupením našich uživatelů pod vedením muzikoterapeutky, paní Ščerbové. Následovalo další hudební vystoupení pana Duspivy s harmonikou. Nejen uživatelé, ale i návštěvníci a hosté se přidali ke zpěvu. K dobré náladě přispělo i slunečné počasí. Všichni byli nadšeni a těší se na další podobnou událost.


 Zpět