font 1 font 2 font 3

Kontaktujte nás:

DOMOV DŮCHODCŮ ČÁSLAV
Nazaret 94 a 59
286 01 Čáslav

E-mail
info@ddcaslav.cz

Datová schránka
ID uy8r7h4

Najdete nás na:
facebook
Spolupracujeme:
stredocesky caslav mpsv
Tento web splňuje nová pravidla přístupného webu pro účely novely Zákona č. 365/2000 Sb. o informačních systémech veřejné správy, provedenou zákonem č. 81/2006 Sb.
Viz Pravidla přístupnosti.
poutac 2

Volnočasové aktivity

Výlet do Zruče nad Sázavou

07.09.2020

VÝLETY SRPEN A ZÁŘÍ 2020

První výlet se konal 26.8. a zúčastnilo se 5 klientů. Navštívili jsme Zručský zámek - výstavu panenek a kostiček. Po prohlídce exponátů a vzpomínání na mládí se výletníci přesunuli do Zručského dvora, kde máme již vyzkoušenou skvělou „občerstvovnu“. Spořádali jsme pár zákusků, trošku zmrzlinky a vydali se zpět k autu zručským parkem naučnou stezkou = seznámení s rodem Schebků (poslední vlastníci zámku), s exotickými stromy a nejstarší lípou. Stojí zde již 350 let. Všem se na výletě líbilo.
Druhý výlet se konal 3.9. opět pro velký úspěch na stejné místo, tentokrát se skupinkou „děvčat“ z budovy 59. Bylo nás o jednoho víc – tedy 6 výletníků. Po cestě do cukrárny prošli ještě trhy, které se zde zrovna konaly a nakoupili si co je zaujalo. Cukrárnu jsme měli celou pro sebe a na dortících, kávě a zmrzlině si móóóc pochutnávali. 
Všichni zúčastnění byli velice spokojeni a doufají, že budeme mít možnost vyrazit na další výlety, tentokrát zase úplně jinam. 
Naším přáním je, aby klienti měli ve zdejším domově hezký život a neseděli jen u TV, kde je média jen masírují zprávami o nebezpečné nemoci. Aby ještě aktivně žili a měli radost ze života. Jiřina Myšičková, pracovnice VA


 Zpět